La Dolce Luna´s SuperSans-Me ``Sansi´

 F. 2007-06-16

E.INTUCH SUCH NUCH DKUCH FINUCH NORDUCH SV-05 SV-06 NV-07 KBHV-07 FINV-07 Teamaides Gästrike Gutten

U.SUCH Mathoaka´s Vårvind

I dag har vi fått hem vår lilla Sansi. Detta är en mycket efterlängtad valp efter Luna och Hjalle kullen. Luna som i sin tur är efter Teamaides Baksluge Baron fick den 16 juni en kull med 7 valpar. Två var tikar och 5 var hanar.

Sansi fick namnet SuperSan´s-Me eftersom alla valpar heter något på Super.....-Me och namnet efter Super skall vara på S. Min dröm har varit att döpa en valp til San´s efter den Norska nyttighetsglassen som innehåller så mycket positivt och bra så det föll sig naturligt att kalla denna efterlängtade valp till just San´s. Då det var lite jobbigt att ropa så blev det istället Sansi.

Sansi är en underbar valp väldigt prattig och mycket personlig i sitt sätt. Ser för dagen ut som en liten Dumbo med stora öron och en svans som går i backen men bara sååå härlig.

Sansi är utställd en som valp gång och blev då BIR och slutligen BIS 7:a av 8 placerade hundar i en grupp på över 50 valpar. Dessutom med en helt okänd handlers. Tack än en gång till Marie Louise för att du tog dej tid och visade henne så fint. Minns tyvärr inte vad ditt efternamn var.

Som junior har hon fått CK och placerat sig mycket bra så framtiden ser ljus ut med denna härliga tik som rör sig som en gud.

Tusen tack Elise för att jag får den valp jag älskar mest av dem! Och tack för den fina tavlan och de fina sakerna till Sansi. Jag bara måste lägga ut bilder på de snart.=)

Sansi är röntgad HD B och AD UA. Hon har även genomfört MH test samt utställd i Öppenklass med CK.

12 veckor

9veckor ``Vild och vacker``

6½Vecka.

(6 veckor/ 6 weeks)

Sansi 5 veckor.
HD HIPS
AD   ELBOW  
ÖGON   EYES  
MH   MENTALTEST  
MERITER   SHOWS