Hampus Stefan Johansson

Hampus föddes den 1 mars 2001

Hampus är vår lilla ögonsten. En helt underbar kille med glimten i ögat. Han är dessutom hur go och hjälpsam som helst och underbar mot sin lillasyster. Tränar dom cross och Frida ramlar så stannar Hampus och hjälper henne upp. Är han på kalas och Frida inte med så tar han med sig godis hem till henne osv. Men visst kan de bråkamed men i det stora hela är han underbar mot henne.

Han har hur lätt som helst för att lära sig saker och ger sig inte förens han lärt sig det han gett sig an på.

Hans största intresse här i livet är motocross!Han började köra på riktigt för snart ett år sen och har under denna säsongen kört både tävlingar och träningsläger. Han bytte precis upp sig från 50cc maxi till en ny KTM 65cc så nu ligger han i träning inför vårsäsongen.

Som förälder har man stött på många andra föräldrar som driver sina barn i min smak alldeles för hårt. men för vår del så får vi istället tjata på Hampus att inte köra så mycket som han gör. Under hösten har det varit 4 ggr per vecka och det är LÅÅÅNGA pass de kör men han ger sig inte utan direkt vi kommit hem så tjatar han om att få åka och träna igen så det är underbart kul att han hittat en sport som han älskar så mycket.

Under hösten har han även kört på Cross skolan i Stenugsund men tävlar sen för Hisingens MK. Tyvärr så är inte ungdomsverksamheten något att prata om i vår närmsta klubb ÄMK men vi är där och tränar ibland så man kan ju hoppas att det kommer igång även där så det blir lite närmare till tröningarna. Men vi trivs väldigt bra på Hisingen och Hampus har fått en hel del nya vänner där. Just nu under vintern så håller de på att läsa Guldhjälmsutbildningen inför kommande säsong.

Nedan är lite blandade bilder på hampus. Har i dag rensat bort alla äldre bilder för att få en lite fräschare sida.

 

Mer bilder från Hampus fölrsta crosstävling här.

Hampus med sin näst äldsta cross och hans syster Frida på Cross-skolan i Stenugsund Hösten 2007

Hampus som Turtles hösten 2007

Hampus som Spiderman Sommaren 2007

Hampus i Kålmården sommaren 2007

Hampus och vår finska impor Giovanni våren 2007

Hampus med sin egna hund Ballerina. Bilden tagen julen 2006

Grävskopor älskar Hampus med.

Men det skall vara Riktiga grävskopor=) Hampus körde själv och lastade med denna maskin då vi byggde hundhuset=)